EDLUND entreprenad

Södermanlands län

Information

630114-XXXX är organisationsnummer för företaget EDLUND entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EDLUND entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vingåker som är den kommunen som EDLUND entreprenad finns i.

EDLUND entreprenad har varit registrerat sedan 1984-03-13 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-06-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för EDLUND entreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

EDLUND entreprenad är och det finns flera bolag i Vingåker som också är .

Firmatecknare för EDLUND entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med EDLUND entreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0151-511014 eller genom brev på följande adress:

Import, export och försäljning av motorcyklar, mc-delar, tillbehör, kläder, accesoarer samt förvaltning av värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med EDLUND entreprenad och det är Edlund, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,