Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker

Södermanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäd- er eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. medlems rätt inom föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrätts- havare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Vingåker så är Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Vingåker arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vingåker och i Södermanlands län. Redan 1981-10-23 så skapades Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker och företaget är har ej F-skattsedel.

716401-9650 är organisationsnummret för företaget som finns i Vingåker.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker och det finns många företag som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

; Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Jacobsson, Leif Anders, ; och Thörn, Lars Erik Gustaf, gemensamt. ;

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Sävstaholmsparken 1, Vingåker är Jakobsson, Leif Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörn, Lars Erik Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Vallén, Kent Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kjell Wilhelm som är född 1948 och har titeln Suppleant, Klasson, Greger Valentin som är född 1955 och har titeln Suppleant, .