Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker.

Södermanlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning till tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Vingåker så är Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Vingåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vingåker och i Södermanlands län. Redan 1997-09-12 så skapades Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. och verksamheten är har ej F-skattsedel.

769602-4608 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vingåker.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. och det finns många verksamheter som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Dammen 1 i Vingåker. är Friberg, Stefan Harald som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Folke Conny som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Juhlin, Annika Birgitta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zelei, Jessica Elisabeth som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanning, Tommy Tobias som är född 1973 och har titeln Suppleant, .