Ljungströms Bygg o Montage

Södermanlands län

Information

Ljungströms Bygg o Montage hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Ljungströms Bygg o Montage finns. I Vingåker så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ljungströms Bygg o Montage tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ljungströms Bygg o Montage har haft sedan 2005-08-01. Ljungströms Bygg o Montage har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ljungströms Bygg o Montage så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0151-10158.

Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ljungströms Bygg o Montage har idag 820616-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ljungströms Bygg o Montage

Snickerier, byggnadsmontage, måleri, svetsarbeten och golvläggning.

I Ljungströms Bygg o Montage så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ljungström, Anders John Samuel som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .