Ateljé K Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Ateljé K Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Ateljé K Handelsbolag finns. I Vingåker så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Ateljé K Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Ateljé K Handelsbolag har funnits sedan och 2008-08-21 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ateljé K Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Köpmang. 7, 643 30, Vingåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0151-10190.

Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ateljé K Handelsbolag har idag 916515-6481 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Ateljé K Handelsbolag

Damkonfektion. Textil-, trä- och instrumenthantverk

I Ateljé K Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Birgit Margareta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Mats Ola som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .