BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

969690-4300 är organisationsnummer för bolaget BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Vingåker som är den kommunen som BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag finns i.

BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-12-17 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Vingåker som också är .

Firmatecknare för BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 019-235300 eller genom brev på följande adress:
Bläcksvampsv. 28, 705 10, Örebro

Entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt äga, förvalta och handla med värdepapper och fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med BPM Byggnadsfirma Kommanditbolag och det är Modin, Per Åke som är född 1944 och har titeln Komplementär, Modin, Maj-Britt Viola som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare,