Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969711-9015 är organisationsnummer för bolaget Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Vingåker som är den kommunen som Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag finns i.

Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-07-14 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag är och det finns flera bolag i Vingåker som också är .

Firmatecknare för Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Robert Brånn och Stefan Öberg var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4714206 eller genom brev på följande adress:

Bygg, mur och plattsättning och därmed förekommande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Robert Stefan Mur & Plattsättning Handelsbolag och det är Brånn, Robert Berne som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Öberg, Mats Stefan som är född 1967 och har titeln Bolagsman,