KRUSIDULL textilverkstad

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vingåker och KRUSIDULL textilverkstad är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KRUSIDULL textilverkstad är ett av dem. Statusen för KRUSIDULL textilverkstad är att Bolaget är aktivt.

KRUSIDULL textilverkstad är ett Enskild firma och skapades 1986-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Vingåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KRUSIDULL textilverkstad ska trivas.

I Vingåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tygtryck. Chablontrycker smådukar, folkdräktstyg, gardiner, fria bilder även beställningstryck med inriktning på gamla mönster samt vävning av bilder

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KRUSIDULL textilverkstad är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KRUSIDULL textilverkstad och det finns flera verksamheter som är det idag i Vingåker.

Vill man komma i kontakt med KRUSIDULL textilverkstad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0151-45447.

.

De som är på något sätt har med KRUSIDULL textilverkstad är Holmgren Hallin, Eva Christina som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KRUSIDULL textilverkstad har 430429-XXXX som sitt organisationsnummer.