Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Vingåker och Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är ett av dem. Statusen för Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är att Bolaget är aktivt.

Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är ett Enskild firma och skapades 1987-10-16. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Vingåker där företaget finns i jobbar för att företag som Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson ska trivas.

Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01. I Vingåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av textil, konfektion och trikå

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson och det finns flera företag som är det idag i Vingåker.

Vill man komma i kontakt med Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson är Wingård Ohlsson, Anna Elisabet som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Winge Modeller Elisabeth Wingård Ohlsson har 450428-XXXX som sitt organisationsnummer.