Lalona Produkte

Södermanlands län

Information

Lalona Produkte hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Lalona Produkte finns. I Vingåker så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lalona Produkte tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Lalona Produkte har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lalona Produkte så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lalona Produkte har idag 510125-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lalona Produkte

Firman skall bedriva försäljning av keramik, marmor, gips, diverse figurer, blomvasar, fontäner, statyer, djur i marmor, blomsterskålar för plantering.

I Lalona Produkte så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lamprecht, Ilona Evelin Eleonore som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .