Österåkers Bil

Södermanlands län

Information

540803-XXXX är organisationsnummer för företaget Österåkers Bil. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Österåkers Bil är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Vingåker som är den kommunen som Österåkers Bil finns i.

Österåkers Bil har varit registrerat sedan 2007-01-02 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Österåkers Bil så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-07.

Österåkers Bil är och det finns flera bolag i Vingåker som också är .

Firmatecknare för Österåkers Bil är följande:

Vill ni komma i kontakt med Österåkers Bil så kan ni göra det på telefon genom 0151-33075 eller genom brev på följande adress:

Installation och reparation av värmepannor, pelletsbrännare, havrebrännare och övriga miljöalternativa uppvärmingssystem för bostäder. Försäljning av begagnade motorfordon, reparation och installation av fordonsel och fordonselektronik.

Det finns olika personer som har en koppling med Österåkers Bil och det är Eriksson, Per Anders som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,