Nammo Vingåkersverken Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556090-5530 är organisationsnummer för bolaget Nammo Vingåkersverken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nammo Vingåkersverken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vingåker som är den kommunen som Nammo Vingåkersverken Aktiebolag finns i.

Nammo Vingåkersverken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-12-20 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nammo Vingåkersverken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-26.

Nammo Vingåkersverken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vingåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nammo Vingåkersverken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Bragberg, Reijo John -Flodell, Bengt Mikael -Öholm, Sten Urban Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Nammo Vingåkersverken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0151-19500 eller genom brev på följande adress:
Vingåkersverken, 643 92, Vingåker

Bolaget skall bedriva destruktion, produktion och återvinning av främst explosiva varor samt försäljning av restprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nammo Vingåkersverken Aktiebolag och det är Pikner, Lars Ola som är född 1960 och har titeln Extern VD, Edvardsson, Ulf Thore som är född 1963 och har titeln Extern vice VD, Lindberg, Bo Patrik som är född 1966 och har titeln Extern vice VD, Bragberg, Reijo John som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flodell, Bengt Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Ove som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantNylund, Hans Rainer som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Öholm, Sten Urban som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Thomas Micael Bert som är född 1962 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG AB som är född och har titeln RevisorAndersson, Anders Börje som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor