Högsjö Service Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Högsjö Service Aktiebolag är ett företag som finns i Vingåker. I Högsjö Service Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Skeppstedt, Fritz Leif som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyberg, Mats Gabriel som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Ronny Stefan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemström, Auli Irene som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlsson, Tord Michael som är född 1962 och har titeln Revisor, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Högsjö Service Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Högsjö Service Aktiebolag på telefon 0151-45087.

Bolaget skall äga, förvalta och underhålla bostadsfastigheter och fastigheter för kultur- och fritidsändamål, liksom bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Högsjö Service Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Högsjö Service Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Högsjö Service Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Högsjö Service Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Högsjö Service Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Högsjö Service Aktiebolag har 556304-7470 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.