BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall idka service av verkstadsutrustning, jordbruk, köp och försäljning av värdepapper, köp och försäljning av fastigheter, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vingåker så är BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Vingåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vingåker och i Södermanlands län. Redan 1987-09-25 så skapades BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556305-2876 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vingåker.

Just nu är BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-5881780 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BT Verkstadsservice i Österåker Aktiebolag är Thollander, Bernt Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Thollander, Sol-Britt Anne-Mari som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kihlberg, Lena Elisabet som är född 1954 och har titeln Revisor, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor, .