U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vingåker. I U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Einarsson, Lars Ulf som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Annika Ingegerd som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag på telefon 0151-45130.

Bolaget skall bedriva industri, utvecklingsarbete inom jord- och skogsbruksmaskiner och därmed jämförliga maskiner, lantbruk samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

U Einarsson Lantbruksteknik Aktiebolag har 556345-8776 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.