Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag finns. I Vingåker så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vannalav. 9, 643 33, Vingåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0151-10257.

Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag har idag 556349-5299 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag

Bolaget skall utföra reparationer av bilar och maskiner samt bedriva försäljning av biltillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Vingåkers Bilverkstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekengren, Karl-Erik Eje som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekengren, Eva Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .