Österåkers Åkeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Österåkers Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Österåkers Åkeri Aktiebolag finns. I Vingåker så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Österåkers Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Österåkers Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Österåkers Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Österåkers Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Österåker, 643 93, Vingåker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0151-30193.

Vingåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Österåkers Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Österåkers Åkeri Aktiebolag har idag 556400-8026 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Österåkers Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Österåkers Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Hans Åke Sigurd som är född 1940 och har titeln Likvidator, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .