Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vingåker. Det är nämligen den kommunen som Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1992-11-10. Men sedan 1993-01-01 så har Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fjärilsg. 9, 603 61, Norrköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 011-169600.

Vingåker arbetar för att företag som Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva all slags lokalvård, fönsterputsning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag och det är följande personer, Brinkeback, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Likvidator, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Brånns Städ & Fönsterputs Aktiebolag är 556456-5322.