LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag

Södermanlands län

Information

LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag är ett företag som finns i Vingåker. I LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Lars Henry som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lilian Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag på telefon 0151-19090.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse företrädesvis skogsprodukter samt förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

LJ Åkeri i Vingåker Aktiebolag har 556457-0587 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.