Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556473-9562 är organisationsnummer för verksamheten Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vingåker som är den kommunen som Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag finns i.

Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-09-21 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vingåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0151-13010 eller genom brev på följande adress:
Engelbrektsg. 23, 643 31, Vingåker

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kihlgren - Sjödin Bygg Aktiebolag och det är Kihlgren, Lennart Mikael som är född 1959 och har titeln VD, Kihlgren, Lennart Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Eglund, Britt Margareta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Johansen, Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, LR Revision F.R.I.S. AB som är född och har titeln Revisor,