Vingvent AB

Södermanlands län

Information

556502-7132 är organisationsnummer för företaget Vingvent AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vingvent AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vingåker som är den kommunen som Vingvent AB finns i.

Vingvent AB har varit registrerat sedan 1994-12-22 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Vingvent AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Vingvent AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vingåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vingvent AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Vingvent AB så kan ni göra det på telefon genom 0151-12880 eller genom brev på följande adress:
Björkg. 17, 643 33, Vingåker

Bolaget skall bedriva handel, projektering, montering och service av ventilation, VVS och undertaksverksamhet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vingvent AB och det är Jansson, Kerstin Camilla som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Karl Johan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Williamsson, Eva-Britt Marianne som är född 1946 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,