Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Vingåker här finns det många olika Aktiebolag. Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Vingåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556505-1751.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0151-523005 alternativt besöka eller skicka post till Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 4, 643 30, Vingåker.

Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Industriprodukter i Vingåker Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson, Inga Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av arbetskläder, skor, handskar, skyddsprodukter, verktyg samt därmed förenlig verksamhet.