Vingåkers Golvservice AB

Södermanlands län

Information

Vingåkers Golvservice AB är ett bolag som finns i Vingåker. I Vingåkers Golvservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sven Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Inger Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisor, Lundström, Kjell Arne som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vingåkers Golvservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vingåkers Golvservice AB på telefon 0151-511849.

Bolaget skall bedriva golventreprenad samt försäljning och inläggning av vägg- och golvmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vingåkers Golvservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vingåkers Golvservice AB är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vingåkers Golvservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Vingåkers Golvservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vingåkers Golvservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vingåkers Golvservice AB har 556521-9176 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.