Vingåkers vårdcentral AB

Södermanlands län

Information

556599-4885 är organisationsnummer för företaget Vingåkers vårdcentral AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vingåkers vårdcentral AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vingåker som är den kommunen som Vingåkers vårdcentral AB finns i.

Vingåkers vårdcentral AB har varit registrerat sedan 2000-11-06 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-01-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vingåkers vårdcentral AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

Vingåkers vårdcentral AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vingåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vingåkers vårdcentral AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carlsson, Anneli Margareta Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Vingåkers vårdcentral AB så kan ni göra det på telefon genom 0151-525400 eller genom brev på följande adress:
Ö. Torgg. 3, 643 30, Vingåker

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvårdsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vingåkers vårdcentral AB och det är Carlsson, Anneli Margareta som är född 1957 och har titeln Extern VD, Larsson, Stig Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergman, Gerd Margot som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Tord Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Filén, Fritz Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLarsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor,