Vingåkers Golf AB

Södermanlands län

Information

Vingåkers Golf AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där Vingåkers Golf AB finns. I Vingåker så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vingåkers Golf AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vingåkers Golf AB har haft sedan 2001-08-14. Vingåkers Golf AB har funnits sedan och 2001-08-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vingåkers Golf AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Båsenberga Kogölet 147, 643 93, Vingåker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0151-12161.

Vingåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vingåkers Golf AB Privat, ej börsnoterat.

Vingåkers Golf AB har idag 556614-1254 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Vingåkers Golf AB

Bolaget skall bedriva anläggning, skötsel av golfbana, försäljning spelrätter, golfartiklar, uthyrning av reklamplatser samt därmed förenlig verksamhet.

I Vingåkers Golf AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Jerker Ragnar som är född 1972 och har titeln VD, Olsson, Jerker Ragnar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, John Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Inger Margareta som är född 1938 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor.