Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB

Södermanlands län

Information

Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB är ett företag som finns i Vingåker. I Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Turesson, Evald Tor-Leif som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Turesson, Ann-Kristin som är född 1961 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB på telefon 0151-13975.

Föremålet för bolagets verksamhet är Fastighetsmäkleri, redovisningstjänster samt juridiska konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-15 och Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska Mäklargruppen i Södermanland AB har 556653-3336 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.