Hanssons Bygg och Industrimålning AB

Södermanlands län

Information

I Vingåker finns det ett Aktiebolag som heter Hanssons Bygg och Industrimålning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Hanssons Bygg och Industrimålning AB i Södermanlands län. Vingåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Hanssons Bygg och Industrimålning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-03-18 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 2004-02-25 så har Hanssons Bygg och Industrimålning AB varit registrerat och sedan 2004-03-18 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hanssons Bygg och Industrimålning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Vingåker.

Vill man komma i kontakt med Hanssons Bygg och Industrimålning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Marsjö Gård, 643 94, Vingåker. Vi ni istället prata med Hanssons Bygg och Industrimålning AB så kan ni göra det på 0151-20138.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra blästring, industrimålning. Handel med fastigheter samt byggnation, reparation, mark och schaktningsarbeten, skogsavverkning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hansson, Sten-Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Ann-Louise Margareta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Hanssons Bygg och Industrimålning AB har 556656-5650 som sitt organisationsnummer.