Drivarn AB

Södermanlands län

Information

Drivarn AB är ett av många bolag som finns i Vingåker. Det är nämligen den kommunen som Drivarn AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Drivarn AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-06-10.

Drivarn AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2004-04-06. Men sedan 2004-08-09 så har Drivarn AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till St. Lundbyskog 1, 643 91, Vingåker. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Drivarn AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0151-550125.

Vingåker arbetar för att bolag som Drivarn AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Drivarn AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning och skotning samt tillhörande verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Drivarn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Drivarn AB och det är följande personer, Sandström, Karl Ola som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Johan Karl Håkan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Håkan Nils Gösta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Drivarn AB är 556659-2670.