Freeride AB

Södermanlands län

Information

Freeride AB är en verksamhet som finns i Vingåker. I Freeride AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Karl Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkesson, Lars-Erik Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Martin Erik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Freeride AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Freeride AB på telefon 073-3838409.

Bolaget ska bedriva utveckling av internettjänster, e-försäljning av kläder och dvd-filmer samt annonsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Freeride AB av bolagstypen Aktiebolag.

Freeride AB är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Freeride AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-09-09 och Freeride AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Freeride AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Freeride AB har 556663-4753 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.