Berga Skrot AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vingåker och Berga Skrot AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Berga Skrot AB är ett av dem. Statusen för Berga Skrot AB är att Bolaget är aktivt.

Berga Skrot AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-06-30. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Vingåker där företaget finns i jobbar för att företag som Berga Skrot AB ska trivas.

Berga Skrot AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02. I Vingåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet består av bildemontering och återvinning av metaller samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Berga Skrot AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Berga Skrot AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vingåker.

Vill man komma i kontakt med Berga Skrot AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0151-13217.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Berga Skrot AB är Reinholdsson, Ulf Erik Torbjörn som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Reinholdsson, Ingrid Ebba Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .

Berga Skrot AB har 556663-6527 som sitt organisationsnummer.