B&B i Skogen AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vingåker och B&B i Skogen AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och B&B i Skogen AB är ett av dem. Statusen för B&B i Skogen AB är att Bolaget är aktivt.

B&B i Skogen AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-03-04. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Vingåker där företaget finns i jobbar för att företag som B&B i Skogen AB ska trivas.

B&B i Skogen AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30. I Vingåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom inspiration och individ- och verksamhetsutveckling och därmed förenlig verksamhet. Investeringar i idéer och företag och därmed förenlig verksamhet. Konferens- och uthyrningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B&B i Skogen AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-30.

Idag är B&B i Skogen AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vingåker.

Vill man komma i kontakt med B&B i Skogen AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6440151.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med B&B i Skogen AB är Larsson, Stig Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsberg, Rolf Håkan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Olsson, Stefan Karl Erik som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

B&B i Skogen AB har 556699-0791 som sitt organisationsnummer.