Svennes gallrings teknik AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Svennes gallrings teknik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vingåker här finns det många olika Aktiebolag. Svennes gallrings teknik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Vingåker jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Svennes gallrings teknik AB är momsregistrerat sedan2006-06-15 och har organisationsnummer 556702-3212.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0151-550009 alternativt besöka eller skicka post till Svennes gallrings teknik AB på följande adress L. Lundbyskog, 643 91, Vingåker.

Svennes gallrings teknik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-06-15.

I Svennes gallrings teknik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Eriksson, Anne Marie som är född 1958 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva skogsavverkning, skogsvård, reparation och underhåll av fastigheter, anläggningar och vägar samt annan därmed förenlig verksamhet.