B Kullberg Rådgivning AB

Södermanlands län

Information

B Kullberg Rådgivning AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Vingåker som är den kommunen där B Kullberg Rådgivning AB finns. I Vingåker så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. B Kullberg Rådgivning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket B Kullberg Rådgivning AB har haft sedan 2007-03-01. B Kullberg Rådgivning AB har funnits sedan och 2007-03-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till B Kullberg Rådgivning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ekg. 35, 643 33, Vingåker men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0151-45025.

Vingåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är B Kullberg Rådgivning AB Privat, ej börsnoterat.

B Kullberg Rådgivning AB har idag 556711-9556 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för B Kullberg Rådgivning AB

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet avseende företags- organisation, information, förvaltning av fast och lös egendom samt annan därmed förenlig verksamhet.

I B Kullberg Rådgivning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kullberg, Hildur Agneta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Hans Christian som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lotterberg, Per Anders Jonas som är född 1952 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .