Läppebadets Camping AB

Södermanlands län

Information

Läppebadets Camping AB är ett av många företag som finns i Vingåker. Det är nämligen den kommunen som Läppebadets Camping AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Läppebadets Camping AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-01-17.

Läppebadets Camping AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 2007-12-18. Men sedan 2008-01-17 så har Läppebadets Camping AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Läppe Camping, 643 95, Vingåker. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Läppebadets Camping AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7400711.

Vingåker arbetar för att företag som Läppebadets Camping AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Läppebadets Camping AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget ska äga, driva och marknadsföra campingplatser och campingrelaterade verksamheter och produkter i Sverige samt bedriva värdepappersförvaltning och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Läppebadets Camping AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Läppebadets Camping AB och det är följande personer, Svantesson, Per Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Svantesson, Per Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Oksana som är född 1974 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Läppebadets Camping AB är 556747-0454.