Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström

Södermanlands län

Information

Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström är en verksamhet som finns i Vingåker. I Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindström, Karin Annica som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström på telefon 0151-10791.

Damfrisering

Idag är Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström av bolagstypen Enskild firma.

Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Vingåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström så är det följande:

Damsalongen "Hårcity" Anniqa Lindström har 580527-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.